icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
14 januari 2023 09:06
5

God morgon

God morgon

Jag somnade tidigt igår efter ett simpass som gjorde mig helt slut. Det var skönt somna tidigt och vakna tidigt. Idag skulle min storasyster ha fyllt 66 år om du hade fått leva. Tänker på dig och saknar dig. Önskar vi hade fått mer tid men du blev bara 63 år. Simningen igår var underbar. Simmade 1300 meter och passade på att bubbla bubbelpool och basta. 

Gillar

Kommentarer

 • 14 januari 2023 09:44
  paloma

  Jag har också mist en syster, hon var bara 30 år men jag saknar henne fortfarande trots att det är över 30 år sedan hon dog. Vi pratar ofta om henne med barnen så vi inte glömmer henne, och barnen tycker nästan att dom känner henne som hon var❣

  Det låter som ett bra träningspass👍

 • 14 januari 2023 10:51

  Jag beklagar att du fick mista henne så tidigt. Kärleken för sin syster är så stark att det känns fortfarande även efter lång tid. Va bra att ni pratar om henne och minns. Det är ett fint sätt att minnas och sörja och låte henne fortsätta vara med i ert liv. Jag pratar om syrran ibland men vill försöka göra det mer. Vill minnas i min kärlek. 

 • 14 januari 2023 11:04
  paloma

  Tack❣

  Jag tror att om man pratar om de man mist så finns dom kvar på något sätt.

 • 14 januari 2023 11:38
  MAS63

  Visst är det skönt att somna då kroppen kräver det. Bra jobbat i bassängen.

  Själv somnade jag gott efter en timmes bastu. Eukalyptus i vattnet gav en underbart öppnande effekt på eftersviterna av influensan. Snart är jag så frisk att jag kan ta upp motionen. Kroppen börjar nog be om det så småningom.

 • 14 januari 2023 11:55

  Så tänker jag också Paloma. Ja det var underbart MAS63. Så har det inte varit på länge. Jag njöt av det. Va härligt med Eukalyptus i vattnet. Låter skönt att du snart kan ta upp motionen. Ja kroppen säger nog till. 

Logga in för att skriva en kommentar.