icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
2 juni 2023 07:44
2

Fredag så mysigt

Hej

Fredag, så mysigt. Idag ska jag hämta en poster jag beställt. Igår fick jag hem en målning jag köpt. Blev så nöjd. Annars har jag fuskat en del med sötsaker. Svårt det där ibland. Ska verkligen försöka igen snart. Unnar mig nog idag men sedan försöka stoppa. Önskar er en underbar Fredag och helg. 

Gillar

Kommentarer

  • 2 juni 2023 09:29

    Pepp för att du inte ger upp! På't igen bara! yes

  • 2 juni 2023 11:30

    Tack LadyG. Pepp till dig med. 

Logga in för att skriva en kommentar.