icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
5 april 2015 19:29
2

Fortsätter på min resa

 Hej alla!! Nu fortsätter jag på min väg. Visst skulle jag önska att det gick fortare men huvudsaken är att jag fortsätter och gör upp nya mål. Nu har jag inte gått ner på ett tag men det kommer väl. Jag har ätit mycket gott i påsk. Helstekt kyckling med rättikagratäng och så lax med vitklökssmör. Gott gott. Idag blev det rester. Nu sitter jag och fikar och har ätit fins påskdessert som heter Memma. Mumsigt. Jag drömmer om att gå på loppis och fynda kläder igen. Det är mitt intressser. Lite kärvt i plånboken men tids nog så har jag råd igen. Jag får planera vad jag skall göra för mat i veckan. Det blir nog en del vitlökssåser som tillbehör för jag har turkisk yoghurt hemma så det är ett bra tillbehör. I morgon blir det promenad igen om inte ikväll. Kanske tar en liten runda ikväll. Glad påsk. Ha det så gott. :)

Gillar

Kommentarer

  • 7 apr 2015 16:18
    utter

    Heja dig!! :-)

  • 7 apr 2015 17:44

    Tack peppande utter. Det känns mycket bra i kroppen. För även om jag ej går neråt på vågen så känner jag i kroppen att den omformas och blir smalare. Jag har nyss varit på promenad och passade på att gå till en loppis och hittade en fin kofta. Så snygg. Nu skall jag göra lite lax med vitlökssmör. Det skall bli gott. Lite tomater och paprika till får det bli. Mums. Nu håller jag på och tvättar lite grann så kläderna blir fräscha. Men nu skall det bli gott med mat. :)

Logga in för att skriva en kommentar.