icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
21 april 2016 18:48
4

försöker komma igen

Hej. Jag försöker sakta komma tillbaks mot Lchf men det får ta sin tid. Ikväll åt jag Chorizo gratäng med paprika i. Är paprika ok i Lchf? Jag kämpar på o försöker oftare komma ut på promenad. Det känns bra.

Gillar

Kommentarer

 • 21 april 2016 19:03
  Bella50

  Alla ovanjordväxande grönsaker är okej...men valet är alltid ditt eget hur strikt du vill vara. Jag äter alla grönsaker...men utesluter potatis...hur gott det än är. 

  Lycka till.yes

 • 21 april 2016 19:08
  viljans

  Pepp!! Du fixar det! Kämpa på!yesyes

 • 21 april 2016 19:35
  52Stinas

  Jag äter också allt utom potatis , vid midsommar är det ev ok. Om paprika är mindre bra så struntar jag i det. Spetspaprika sätter piff på tillvaron. Några få strimlor borde inte göra så mycket.

 • 21 april 2016 21:32
  Oki. Tack. Ja det var ju ganska mycket paprika i men gott var det så in i Norden. Ha det så gott. Bara att fortsätta kämpa på

Logga in för att skriva en kommentar.