icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
27 september 2022 20:23
2

Förändring

Hej

Jag behöver ta nya tag med min kost pga hälsan. Jag tänker göra mitt allra bästa för att förändra min kosthållning. Började idag. Försöker låta bli sötsaker och minska på grädde och smör. Det här kommer bli bra. Så länge jag håller mitt fokus. Som tur är frågade en vän efter fler som ville låta bli socker och jag hängde på förstås. Dag 1 idag. Känns så himla bra. Jag har tagit en promenad idag med. Blev 1 timme. Jag går oftast varje dag. Imorgon tar jag prommis igen och på Torsdag blir det bra prommis plus simning. Längtan till både prommis, simning, bubbelpool och bastu. Så himla härligt det ska bli. Och bäst av allt för hälsan. Just nu väntar på en matbeställning men dem kanske kommer först imorgon. Nu känner jag att jag längtar efter någonting roligt. Behöver något att se fram emot. Har börjat längta efter en resa. Och träffa dottern med sin sambo plus barnbarn. Jag önskar er en underbar vecka. Pepp Pepp till er alla. 

Gillar

Kommentarer

  • 1 okt 2022 23:27

    Pepp till dig i veckan som kommer! smiley

  • 1 okt 2022 23:38

    Tack Johan för pepp. Det känns så bra. Jag känner mig så peppad men blir sugen på sötsaker ibland men hoppas kunna stå emot. Tar en dag i taget. Pepp till dig med. 

Logga in för att skriva en kommentar.