icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
29 december 2014 11:47

Fjärde peppade dagen

Hej alla duktiga!

Idag är det dag nummer 4 på min viktresa. Jag är peppad som bara den. Idag kommer en vän hit om en stund. Det blir väl fika och sedan skall jag ta en vinterpromenad ner på stan och posta ett brev. Det blir bra att få det gjort. Samtidigt kanske jag går lite på rean. Idag skall jag köpa lax, broccoli, blomkål och grädde så jag kan göra broccoli och blomkålsmos att äta till min mat. Det blir nog gott. Ha en bra dag allesammans. Njut av dem vackra vintervidderna.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.