icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
8 februari 2022 23:32
2

Firar stort i år

Hej

I år har det blivit ett stort firande av födelsedagen. I Torsdags, idag, på Fredag och i April blir jag bjuden på en rundvandring på mellan 6-8 restauranger. Då ingår smakportion på varje ställe och promenerar till varje ställe. Det heter Moveat. Ska bli kul. :) 

Gillar

Kommentarer

  • 9 februari 2022 06:50
    MagganD

    Det har jag aldrig hört talas om. Vilken kul grej! 😁👍

  • 11 februari 2022 01:18

    Ja verkligen kul. Ser fram emot det. 

Logga in för att skriva en kommentar.