icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
22 april 2015 14:21
1

Far fram på nya vägar

Hej alla!! Nu far jag fram på nya vägar. Jag rensade bort 9 klädesplagg igår kväll. Så skönt och befriande. Härligt, när de ändå inte sitter bra eller känns snygga. Det blir härligt att köpa nya plagg som är snygga och sitter fint. I slutet på maj är det utförsäljning på en loppis här där jag bor. Då får man plocka en stor kasse full med kläder för 30 kr. Då får jag ju hoppas att jag hittar mycket snygga kläder då. På fredag+lördag är det också 50% på allt på ett secondhandställe. Så dit skall jag också. Jag tänker ju också unna mig lite nytt här så småningom tänkte jag. Det finns nu  mycket snyggt i affärerna också. :) Jag lever, jag andas, jag njuter!!! Good luck!!

Gillar

Kommentarer

  • 22 apr 2015 17:23

    Tack. :)

Logga in för att skriva en kommentar.