icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
29 augusti 2020 19:16
4

Fallit för frestelser ordentligt.

Hej på er alla. Usch jag har fallit ordentligt för frestelser ett tag. Kaffebröd, godis och glass. Jag känner mig hemsk så som jag har ätit. Inte bra alls. Nu får jag ta nya tag ordentligt!!! Det handlar om hälsa och livskvalitet. :) Nu ta en liten promenad. :) Hoppas ni har det bra. 

Gillar

Kommentarer

 • 29 aug 2020 19:21
  lenhal

  Glöm och ta nya tag 💖

 • 29 aug 2020 21:16

  Tack för pepp lenhal. :) Det ska jag. :) 

 • 30 aug 2020 08:30
  klaraelv

  Bara att börja om, tänk istället att allt du redan har gjort inte ska vara i onödan. Det ska inte vara bortkastad möda. Bättre tänka så än att tänka nu är allt förstört.

  Kör på igen.

 • 31 aug 2020 07:54
  Bella50

  Nu kan du detta...släpp det och res dig... fortsätt där du " snubblade". 

  Slå inte på dig själv...tänk på vad nöjd du blir av dina promenader...som du skrivit om.

  Pepp,pepp 👍

Logga in för att skriva en kommentar.