icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
8 maj 2015 00:10
2

En tuff dag

Hej alla här på Md. Nu har kvällen nått sitt slut och det är verkligen dags att gå och sussa. Jag har luftat mina känslor och tankar. Jag behöver min sömn och säger därför Natti natti & sov gott. <3

Kommentarer

  • 8 maj 2015 09:01

    Hoppas du fick en god natts sömn och att denna dag känns bättre för dig!

  • 8 maj 2015 10:21

    Hej Frihet. Tack så mycket. Sovit har jag gjort så det känns bra. Jag har tyvärr tuffa saker jag möter just nu så även denna dag känns mer eller mindre jobbig men det känns ok i alla fall. Jag önskar dig en riktigt trevlig helg och tack så jättemycket för din omtanke. Den värmde. :)

Logga in för att skriva en kommentar.