icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
14 september 2022 21:28
2

En skön dag

Hej

Jag har haft en riktigt skön dag då en vän varit här och fikat. Vi kan prata om allt känns det som. Så vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Det var fint. Vi drog änglakort med budskap. Underbart. Sedan promenad. Och tittade på Magdalena Anderssons presskonferens, idol och nu bästa programmet - Morden i Sandhamn. Så bra. Imorgon blir det Simning igen. Ska bli så skönt att simma och basta igen samt promenera. Jag är så glad att kroppen har börjat omforma sig. Magen har blivit mindre och tappat lite i vikt. Det är skönt. Har fått in lite nya nyttiga maträtter. Känns så bra. Längtar efter tvåsamhet. Det vore fint att möta kärleken igen. Jag är så nöjd med denna sommar för jag har varit bra med promenaderna och simningen. Det är så bra för både kropp och själ. Ha det så gott. 

Kommentarer

  • 16 september 2022 07:42
    Bella50

    Att få vara nöjd och glad med det man har och med livet i stort , är en ynnest.yes

     

  • 17 september 2022 00:36

    Ja verkligen Bella50. Det är ingen självklarhet. 

Logga in för att skriva en kommentar.