icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
19 december 2015 01:00
4

En ny tid

Livet går vidare. Igår var begravning över min bästa vän. Det vart fint och värdigt. Nu är det en dag i taget som gäller. Nu sova och få sova ut i morgon. Så skall jag försöka gå på julkonsert imorgon. Det kan bli trevligt . God natt och sov gott. Vikten har jag lagt åt sidan förutom promenaderna.

Kommentarer

 • 19 dec 2015 06:25
  Bella50

  Det viktigaste är att du mår bra...vikten är sekundär i detta läget.

  Bra att du promenerar mycket...det är som meditation. Sorg tar tid ...så ge den det.🌹

 • 19 dec 2015 12:08
  Tita

  Då allt blir lugnare kan du ha focus på din vikt👍

  Pepp!

 • 19 dec 2015 14:04
  marre64

  Skicka en kram heart Det behöver man när man förlorat någon. Ta hand om dig, så kan du ta tag i vikten när du kommit på fötter igen. 

   

 • 19 dec 2015 14:56
  Tack för omtanke och stöd.

Logga in för att skriva en kommentar.