icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
6 juli 2015 13:09
5

En ny dag o ny vecka

Hej alla viktvänner. Hoppas det går bra för er. Här har det varit en tuffare period eftersom min pappa gick bort och då har jag inte orkar laga mat hemma och alltså ätit ute ganska mycket men jag har tillåtit mig att göra det en period. Nu skall jag försöka komma igen med Lchf igen. Ja, jag vill ju gå ner igen så då är det bara att fortsätta på den inslagna vägen. Idag blir det till att lämna lite saker på loppis och kolla lite. Det är ju alltid kul. Här regnar det lite idag. Det kan vara skönt som omväxling mot det varma. Härligt med lite variation. Ha det så gott och lycka till i veckan. :)

Gillar

Kommentarer

 • 6 jul 2015 13:19
  Bella50

  Låt det ta sin tid så kommer du igen när det känns bra igen.🌹👍

 • 6 jul 2015 15:26

  Ta hand om dig!

 • 6 jul 2015 18:53
  gittan52

  Att sörja tar mycket kraft så det var nog ett bra val att äta ute under en period, tror jag.

   

 • 6 jul 2015 22:04
  Jag får beklaga sorgen! Jag är i samma sits som du. Även min pappa gick bort och orken bara försvann. Jag har dessutom inte tid för det var så mycket att ta tag i. Begravning, tömma och städa ur lägenheten osv. Struntade fullkomligt i kosten. Men nu har jag äntligen börjat träna igen och det känns så skönt. Man får ta en dag i taget och försöka göra det bästa utav den.
 • 6 jul 2015 22:17

  Tack fina vänner. Jag känner att jag på något sätt kunde tillåta mig att äta ute den här tiden. Så skönt och gott har det varit. Det kommer säkert bli ibland nu med. Ikväll är jag jättespänd. Så kan det vara ibland i livet. Nu skall jag skriva lite och slökolla på tv:n. Det är skönt och något jag tillåter mig. Hoppas ni alla får ha det så bra som möjligt vad ni nu än har omkring mig. Jag beklagar sorgen Carojta.

Logga in för att skriva en kommentar.