icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
6 maj 2015 11:06
1

En ny dag mitt i livet

Hej. En ny dag mitt i livet.  Idag hade jag inte gått ner något men vågen stod låg vikt. Det händer säkert i morgon. Får se om jag skall ta promenad eller städning först. Jag vill nog ta en promenad först. Det ser så härligt ut därute när solen skiner. Så skönt men först en dusch. Jag behöver verkligen skingra tankarna också nu när det är mycket och pappa är sjuk. Det blir skönt med promenix. Det känns som om jag skulle kunna ta en långis. :)

Gillar

Kommentarer

  • 6 maj 2015 11:10
    Bella50

    Att promenera är som att meditera, vilket är perfekt med mycket att fundera på. 

    Pepp 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.