icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
29 november 2022 00:23
4

En ny dag

Hej. En ny dag har börjat. Det är så skönt med ny vecka och ny dag. Imorgon vill jag gå en långis. Det blir härligt. Behöver röra på mig mer. Det blir lite tidigare i säng idag. God natt. 

Gillar

Kommentarer

 • 29 november 2022 19:43
  Waza79

  Hoppas du kom iväg på en långis! Jag älskar långpromenader, kan kännas lite motigt att komma ut. Men när jag väl är ute så kommer jag längre och längre. smiley Pepp pepp!

 • 30 november 2022 00:48

  Hej Waza79. Det brukar bli längre när jag väl är ute men idag var det motigt och så handlade jag så hade mat i väskan men blev 25 minuter i alla fall. Imorgon blir det också prommis. Behöver handla bröd.. Ska försöka ta den långa rundan till affären men nu känns det motigt. Det viktigaste är dem dagliga prommisarna men det är klart för viktnedgången är det ju bättre ju längre jag går. Jag ska gå åtminstone 10 min längre än dagen som varit så blir det bra. Pepp till dig Wasa79. Visst är det härligt med promenader. Vi får peppa varann. 

 • 30 november 2022 06:57
  Waza79

  Jag försöker tänka att jag ska ta en promenad, även om de känns motigt. Sen försöker jag att inte lägga så mycket värderingar i hur långt. Blir de en kortis så blev det i alla fall längre än om jag hade stannat i soffan. smiley Jag tror att alla promenader ger något, oavsett om de är 10 min eller 2 timmar. heart

  Pepp pepp!

  Senast uppdaterad 30 november 2022 06:57

 • 30 november 2022 19:01

  Hej

  Så klok du är Wasa79. Det är bra att inte lägga värderingar i hur långt. Det viktiga är ju att jag gjort det i alla fall. Så det är ju bra. Pepp Pepp. 

Logga in för att skriva en kommentar.