icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
31 december 2014 22:31
3

En gott nytt årshälsning

Hej alla kämpare!!

Igår och idag har varit tuffa dagar. Sötsuget är starkt. Men ikväll fick jag ett tips att äta turkisk yoghurt, vispad grädde, hallon och lite honung. Det blev riktigt gott. Mums. Det som var mindre kul var att jag idag vägde mig och fast jag har kämpat med Lchf och undvikit godis sedan i fredags så har jag gått upp sedan dess. Jag har gått upp 1,4 kg. Det var verkligen inge roligt. Jag undrar varför det kan bli så??? Är det det som jag åt förra veckan som har satt sig på vikten nu tro? Näväl. Jag får kämpa på med min viktresa, kost och motion.. Jag har goda mål för nästa år. Det känns spännande och fint. Mina ledord för 2015 är Hälsa, medveten närvaro, lycka och fred i mig själv och runt omkring mig. Jag tänker fortsätta kämpa på med kosten och hoppas att det rätt så snart ger resultat på vågen. Gott nytt år alla kämpande människor här.

Gillar

Kommentarer

 • 1 januari 2015 09:22
  gittan52

  Min erfarenhet är att ”fusk” visar sig på vågen med några dagars fördröjning.

  Mitt tips är att du registrerar det du äter. Det är inte så ovanligt att man äter för mycket kalorier när man håller sig till LCHF-kost. Genom att registrera ser du både fördelning fett/protein/kolhydrater som kalorier och näringsintaget. Guld värt, tycker jag  smiley

 • 1 januari 2015 12:35

  God fortsättning på det nya året.

  Vilka klockrena ledordyes.

  Önskar dig lycka till!

 • 3 januari 2015 20:53

  God fortsättning på er alla också. Och lycka till!!!

  Mvh Eva

Logga in för att skriva en kommentar.