icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
6 november 2022 23:36
3

En fin helg

Hej

Har haft en fin helg och firat en 11-åring och en 14-åring. Blev bjuden på burgare och grillkorv. Så gott. Ikväll vann jag en bok av författaren som jag bad henne signera. Det var Välkommen till Ådala. Så himla roligt. Ikväll lite sugen på att vara kreativ. Att skriva eller måla. I veckan simning tänkte jag. 

Gillar

Kommentarer

 • 7 november 2022 08:30

  Det låter som att du haft jätteroligt smiley

  Kul med fler kreativa! Lycka till med simningen!

 • 7 november 2022 08:57
  Bella50

  Man mår gott efter sånt input 👌

 • 7 november 2022 11:05

  Hej

  Ja det hade jag LadyG. Ja längtar till kreativitet och simningen. Tack. Ja Bella50. Tack. Ha det gott alla. 

Logga in för att skriva en kommentar.