icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
3 september 2020 23:20
4

En fin dag

Hej!

En fin dag har Det varit idag. Jag har börjat en nyttigare fas. Jag äter Havregrynsgröt med bär en gång om dagen. Jag äter 1 tsk Linfröolja om dagen. Jag försöker promenera varje dag och på sistone äter jag fisk 2-3 dagar per vecka. Jihaaa. Det känns riktigt bra det här. Jag ska också börja med lite pressad citron i ljummet vatten varje dag. :) Jag älskar att leva nyttigt. 

Gillar

Kommentarer

 • 4 sep 2020 00:17

  Härligt. Jag börjar aaltid min dag med att äta havregrynsgröt med 1 msk linfröolja och färska bär. Ofta 1 msk hjortron eller blåbär.

  Fisk är också något som jag ofta äter. 

  Lycka till med ditt nya liv. 

 • 4 sep 2020 01:18

  Häller du alltså i 1 msk Linfröolja direkt i gröten eller?

  Mvh Eva W

 • 4 sep 2020 01:32

  Just det. 

 • 4 sep 2020 01:59

  Ok. Bra. Tack för tipset. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.