icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
3 maj 2015 12:40
2

Drömmer om mitt nya jag

Hej. Jag drömmer verkligen om mitt nya jag. Ett jag i min nya förpackning då vikten ännu minskat lite till. Det är roligt att se fram emot. Jag har jobbigt med att kunna somna på nätterna och är lite orolig för saker som jag inte kan påverka. En dag i taget är det som gäller. Ha det så gott alla och lycka till på nya veckan. Ikväll blir det pianokonsert med Daniel Beskow och orgelkonsert med Martin Ohlsson. Det skall verkligen bli trevligt. Sedan blir det nog en liten resa till Stockholm och ha en myskväll. :)

Gillar

Kommentarer

  • 3 maj 2015 12:45
    sundasara

    fånga dagen! kram!

  • 3 maj 2015 12:46

    Låter härligt allting.

Logga in för att skriva en kommentar.