icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
21 juni 2019 11:23

Det går bra nu

Hej. 

Det går jättebra nu med att låta bli kaffebröd, godis och glass. Jag promenerar en del och magen blir mindre. Det känns riktigt bra. Jag är också jätteinspirerad att äta mer fisk och grönt. Jag köpte en hel lax sida igår som jag delade med grannen. Det blir sommarens mål. Mycket vitaminer och mineraler. Jag har börjat använda mitt Himalayasalt som har en hög mineralhalt. Bra. Leva nyttigare. 💖 Jag önskar er en Glad Midsommar och lycka till med vikten. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.