icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
25 september 2015 11:40
2

Det flyter på igen

Så skönt. Fredag och mitt Lchf flyter på igen. Det går neråt på vågen. Så skönt. Hoppas att det flyter på för er också och om inte så hoppas jag ni snart kommer igång igen. Jag önskar er en trevlig helg. Ha det så gott. :)

Gillar

Kommentarer

  • 25 sep 2015 18:40
    gasten

    Ha en trevlig helg du med !

  • 26 sep 2015 00:40

    Hej. Så fort jag tycker det går bra så köper jag kaffebröd eller godis igen. Men så är det tydligen just nu. Men på´t igen bara. Tack för pepp. :)

Logga in för att skriva en kommentar.