icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
16 april 2022 19:11
4

Det är inte alltid lätt

Hej på er

Det är inte alltid lätt låta bli sötsaker. På sistone har jag ätit mer än vad som är nyttigt. Det vet jag. Försöker på nytt imorgon när det är vardag. Men promenerar gör jag och blodtrycket har gått ner. Längtar till att börja springa. Och jag köper inspirerande böcker om hälsan som nog kommer peppa mig. Idag blev det Lymfan, levern och livet. Ska bli jättekul att läsa. Så inspirerad. Roligt att läsa när det är en bra bok som den jag läser nu. Ser fram emot nästa bok. Jag önskar er en fin vecka. 

Gillar

Kommentarer

 • 16 april 2022 19:42

  å så härligt med en go bok:)

  jag vet hur jädrans svårt det är med godiset!

   Här är en som ätit sånna sjuka mängder , iaf choklad varje dag!

  Men efter lite högre värde mot diabetes har varningen gått fram!

  Nu ska jag ner i hälsosam vikt och bara äta godis på helgerna 👍

  Nu kör vi 💪

 • 16 april 2022 20:06

  Jaaa. Jag behöver varna mig själv i tid. Yes. Nu kör vi!!!! Heja oss!!!! 

 • 16 april 2022 21:31
  Bella50

  Pepp till er båda från mig 👍

 • 16 april 2022 21:51

  Tack Bella50. Pepp till dig med och till munter73 och alla här. We can do it!!!

Logga in för att skriva en kommentar.