icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
23 november 2022 18:02

Dags att uppdatera

Hej

Ja så var det dags att uppdatera om hur det går med allt. Jag skulle ju undvika sötsaker och det gick mycket bättre första veckan. Sedan köpte jag pepparkakor och Tomat marmelad på en julmarknad utan att just då tänka på mitt avhållande som jag höll på med och att marmelad ju innehåller en del socker. Nu har jag ätit upp pepparkakorna och en burk med marmelad. Jag har en burk kvar. Funderar på att ge bort den. På Lördag får jag besök och vi ska gå ut och äta på bästa sushistället. Gud så gott. Får se vad jag ska äta. Jag har en favorit som heter Tartar Tempura men som är ganska dyr men det kan ju vara värt ibland. Eller så tar jag Bentolåda och det är ju också väldigt gott. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.