icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
28 november 2019 01:00

Dags att sussa

Snart dags att sussa. Det har varit en filmdag. Tv-störningar har det varit. Men film funkade. Gjorde lax och kokt potatis till en Romsås jag köpt. Så gott. I morgon ska jag hämta ut tre paket jag beställt. Så härligt. Promenader blir det. Jag längtar redan till våren men blir snart lite mer julpyntat. En dag i taget som sedan blir en vecka och plötsligt har det gått en månad till. Jag måste öka på mina promenader mer. God natt. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.