icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
1 maj 2022 23:11
4

Behöver börja om

Hej

Jag har haft svårt att bryta med sötsakerna. Alldeles för mycket sånt på sistone. Försöker börja om nu. En ny dag imorgon med promenad. Behöver handla med så jag får hem knäckte och mat. Blir bra det. Ska äta mer gröt. Det är bra. Känner mig tacksam att måendet känns lite bättre. Får vara tacksam för det lilla. Det blir skönt med ny vecka i morgon. Pepp till mig och alla här. 

Gillar

Kommentarer

 • 2 maj 2022 07:30
  Bella50

  Det söta lockar alltid....pepp från migyes

 • 2 maj 2022 08:00
  klaraelv

  vet precis, chips och ostbågar är min största last, men godis ligger inte långt efter, främst lakrits.

  Massor med pepp från mig, både till dig och mig för jag ska också avgiftas från sockret.

 • 2 maj 2022 09:44
  Digitali

  Massor med pepp, sött triggar nog många av oss. Jag är sjuk just nu och fått creving på lakrits. 

  ​Min avgiftning började efter påsk avbröts pga sjukdom. Men tar nya tag när jag är frisk igen. 

 • 2 maj 2022 09:53

  Hej

  Tack för pepp. Skönt att jag inte är ensam om det även om jag inte önskar någon att ha lasten att ha svårt att låta bli socker. Pepp, pepp. 

Logga in för att skriva en kommentar.