icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
23 april 2015 18:43
3

Att låta sig inspireras

Jag har nyss kollat på en fantastisk videosnutt på Youtube om en tjej som var i U.S.A. och åt upp sig från storlek 34 till 42. Med tiden lärde hon sig om sitt eget tänk och känslor. Att vi skapar det vi tänker om oss själva. Den var inspirerande och tänkvärd. Jag har ätit en dundermåltid för några timmar sedan. Men jag känner mig fin och smal. Det är ju också för att jag går ner var och varannan dag och det känns ju skönt. Nu skall jag göra en kopp kaffe med kakao, kanel och kardemumma och cocosolja. Det skall bli jättemumsigt. Underbart är livet, underbar är jag. Jag skall njuta av fikat snart. Hääääääääärligt. Spännande att se om jag fortsätter gå ner i vikt i morgon också. :)

Gillar

Kommentarer

  • 23 apr 2015 21:21

    Vad heter klippet på youtube skulle gärna kolla på det. 

  • 24 apr 2015 00:25

    Det heter Klipp 3 mat. Om tröstätande.... :)

  • 24 apr 2015 11:40

    Ok tack. 😊

Logga in för att skriva en kommentar.