icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
30 december 2015 23:41
3

Ätit så gott

Hej vänner. Blev ju bjuden på mat hos en kompis. Det blev rotfrukter i ugn som vi lagade tillsammans. Och så åt vi hönsfärsjärpar med Mangoraja och turkisk yoghurt. Så gott blev det. Jag njuter av god mat. Gott nytt år!!!!

Gillar

Kommentarer

 • 31 dec 2015 06:50
  Bella50

  Så härligt med god mat i goda vänners lag.

  Nu väntar nya utmaningar 2016...med ännu oskrivna blad.

  Önskar dig allt gott inför det nya året 🌹👏

 • 31 dec 2015 11:50

  Lyx! Gott nytt år! :-)

 • 3 jan 2016 23:56
  Tack. Ja mat i goda vänners lag är underbart. Nu ser jag fram emot att bjuda dottern med sambo på middag. Det blir vitkåls och köttfärsgratäng. Supergott med ost creme som är på. Mmmmm. Mums. Nu skall jag sova. Provtagning imorgon.

Logga in för att skriva en kommentar.