icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
6 april 2016 11:24
4

Äter god mat

Jag äter god mat och försöker ladda och motivera mig för Lchf/GI. Just här om dagen gjorde jag en underbar spenatlasagne och om några dagar skall jag göra laxlasagne. Jag har en vår och sommar framför mig med promenader. Så det ser jag fram emot. Mysigt och härligt är det med frisk luft och motion. Motiverar mig i sinnet med bilder av vilka grönsaker jag skall kunna äta till min mat när jag inte äter ris, pasta och bröd. Ha en fin vecka. :)

Gillar

Kommentarer

 • 6 april 2016 17:56
  Bella50

  Låter tryggt och bra ❤️👍

 • 6 april 2016 20:33
  Tack vänner. Livet går upp och ner. Just ikväll känns det tungt. Sorgen gör sig påmind. Det är inte lätt alla dagar. Jag känner bara för att lägga mig i sängen och kolla på tv i mobilen. Usch!!. Jag hoppas det är bättre i morgon.
 • 6 april 2016 21:30
  Bella50

  Kram ❤️

 • 8 april 2016 00:21
  Hej. Det blev bättre nästa dag. Tack för stöd. :)

Logga in för att skriva en kommentar.