icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
12 maj 2015 16:36
7

Ååååh va jag är glad

Hej alla! Ååååh va jag är glad!! Jag har gått ner igen. Nu har jag gått ner 7,2 kg. Det går verkligen framåt och det är så roligt. Det syns ordentligt nu och kläder sitter ganska bra och jag gör mig av med allt som inte passar mig längre. Jag fick en jättefin tunika i ljusrosa som satt så bra på mig. Befriande!! Annars har jag en jättesjuk pappa som gör att det är ganska mycket omkring mig just nu men det går framåt. Vi får se hur allt går. Jag önskar er alla en jättefin vecka och lycka till med er vikt. Lev väl. :)

Gillar

Kommentarer

 • 12 maj 2015 17:54
  Tita

  Stort, stort grattis till din vikt nedgång.yes

  Tråkigt med din pappa, hoppas att allt ordnar sig på ett bra sätt!

 • 12 maj 2015 17:54
  gittan52

  Stort grattis till viktnedgången.

  Hoppas det går bra för din pappa, jag vet hur svårt och känslomässigt det kan vara när ens förälder är sjuk och man inte vet hur framtiden blir.

 • 12 maj 2015 18:52
  Bella50

  Hipp hipp hurra 👏👏👏

  Gott med något positivt mitt i allt. 🌹👍 det stärker.

 • 12 maj 2015 20:02
  utter

  Grattis till vikten!! Du är så duktig! :-)

  Håller tummarna för din pappa. 

 • 12 maj 2015 20:41

  Hej och tack så mycket alla fina för peppande kommentarer och stöd. Jag äter just nu en kycklingsallad med vitlökssås och fuskar med lite bröd till. gott gott. Så småningom, ganska snart så går jag nog och lägger mig. Det skall bli riktigt skönt. Just nu känns det som om jag skulle kunna sova i 15 timmar. Men men. Det kommer nya dagar att sova men i natt skall jag sova så himmelens gott. Sov gott mina vänner. :)

 • 13 maj 2015 06:53

  Vad roligt att läsa att du har lyckats med din vikt och vad bra gjort. Hoppas din pappa blir bättre snart och önskar dig en fin dag  idag.

 • 13 maj 2015 13:54

  Tack. Ja det känns jätteroligt att det har gått så här bra. Nu ser jag bara fram emot fortsättningen. :) Tack för omtanken. :)

Logga in för att skriva en kommentar.