icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
28 januari 2015 12:25
4

Åååååååh vilen tur!!

 Ååååh än så länge trots godiskäkande så har jag gått ner i vikt. Visst bara 300 gram men ändå. Jag är så nöjd. Yipiiiiiiiiiii!! Jag är så tacksam att vågen står på neråt. Tack tack tack. Idag blir det i alla fall en del promenad. Får se hur långt. Snart blir det lite lunch här och sedan ner på stan. Jag har en del inbokade besök. Så skönt att få det gjort. Sedan hoppas jag vågen fortsätter att gå neråt tills imorgon men det kanske är att förvänta sig för mycket. Vi får se. :)

Gillar

Kommentarer

 • 28 jan 2015 12:46

  Tack. Nej, jag skall inte väga mig varje dag men ibland blir det så ofta för att jag är så himmelens nyfiken och peppad. Det blir som det blir. Nu skall jag nog vänta tills på onsdag om en vecka med att väga mig. Det blir spännande. Vilken spännande resa det här är. :)))

 • 28 jan 2015 12:33
  ImmaAmmi

  Är du säker på att du behöver väga dig varje dag? Risken finns annars att man stirrar sig blind på vågen, istället för att fokusera på den livsstilsförändring, som jag tror du egentligen är ute efter? Viktnedgången kommer som en slags bonus "på köpet"...Jag menar inte detta som kritik, utan mer som en uppmuntrande, reflekterande fråga.

  Grattis till viktnedgången! yessmiley

 • 28 jan 2015 12:52
  Bella50

  Pepp yes

 • 28 jan 2015 13:24
  nettan110

  ja det är allt svårt att ställa sig på vågen när den står framme så nu åker min in i garderoben å kommer ut på måndagar =) Grattis till minuset..

  pepp pepp

Logga in för att skriva en kommentar.