icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
21 mars 2016 13:49
5

Ååååå Åååh vad jag mår bra

Ååååå ååååh vad jag mår bra. Igår städade jag och skrev av mig lite här hemma. Idag känner jag mig så lycklig. Så tillfreds. Lyssnar på musik och försatte städningen med att dammsuga. Tänk att man kan ha det så här bra. Jag gör lite i taget med hemmet för att få ordning. Och så gick jag en bra promenad igår. Det skall jag göra idag med. Jag tror jag köper batteriet till vågen idag äntligen så jag kan väga mig. :)

Gillar

Kommentarer

 • 21 mar 2016 14:20

  Härligt, grattis! :-)

 • 21 mar 2016 15:05
  Tack. :)
 • 21 mar 2016 16:57
  Bella50

  Vilken sprudlande glädje. 💐👏👍

 • 21 mar 2016 18:46
  gittan52

  Vad härligt!  yes

 • 21 mar 2016 23:46
  Tack för att ni gläds med mig. Kvällen har varit jättefin. Skrivit. Dammsugit, lyssnat på härlig musik av Era. Jag blir lite sugen på kvälls promenad men det är ju kolmörkt så det blir det ju inte och det är alldeles för sent. Borde nog gå och lägga mig snart. God natt o sov gott. :)

Logga in för att skriva en kommentar.