icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

Ninna83s blogg

98,8 kg 69 kg 3158
20 april 2017 09:48
1

Jag verkar ha landat på fötterna igen...

Blev inget inlägg igår eftersom jag inte hade något att skriva om, men det finns desto mer att få ur mig idag...

I förra veckan så tog jag en fika med en man jag pratat med i simhallen några gånger, han bjöd på en kopp kaffe och vi pratade och hade trevligt. Igår simmade jag igen och samma man fråga om vi skulle fika, jag tackade ja till en snabb kopp kaffe och vi pratade lite grann. Men han var annorlunda igår, mer sliskig, mer kontaktannons av det hela.

Jag blev besviken, jag trodde han var en potentiell vän men han var ute efter något annat som jag inte är villig att ge och jag orkar inte förklara för honom att jag finner honom grymt oattraktiv med sin håriga rygg och gubbmustasch, men det som gör mig mest återhållsam är att han inte har rätt blick i ögonen. Det  är verkligen den enda gemensamma nämnare som alla män som kommit innanför trosorna på mig har haft.

Har de inte den rätta blicken så går dom bort, går bra att ha som vänner men inte mer och i o m att han så tydligt visade igår vad han vill så inser jag att vänskap inte är möjligt! Så han försvinner ut ur mitt liv i o m detta.

Jag hade redan innan tänkt att byta simhall eftersom mitt jobb funderar på att flytta närmare stan så bör jag inte köpa ett årskort på simhallen i Fittja eftersom jag inte har någon annan anknytning hit än jobbet! Så jag ska köpa ett kort i Stockholms stads simhallar så har jag några att välja bland!

Men jag ska provsimma först några gånger, så fr o m imorgon prövar jag en annan simhall.

Så gårdagen blev en besvikelse tyvärr!

Vågade dock ställa mig på vågen imorse och kolla vad påsken ställt till med, det var dock ett glädjebesked eftersom jag just nu är lite lättare förstoppad, så förhoppningsvis släpper den snart och jag kan ställa mig på vågen och åtminstone se att påskens slarv inte ställt till någon vidare katastrof.

Så nu fortsätter livet lunka på i sin makliga takt mot sommar, sol och välmående fast på nytt sätt, eftersom "välmående" har varit ett bra kodord för att gömma all skit man trycker i sig och all träning man låtit bli att utföra.

Så fram med nya vanor som kommer leda till en ny på riktigt välmående kropp som gott kan njuta av ALLT gott livet har att bjuda på men i lagoma dosor. laugh

Jag känner att min vår-deppighet har släppt och jag har en annan inställning. Fortfarande med vidrig moral men jag mår inte längre dåligt över de livsval jag gjort/aktivt gör!

Dock har jag fortfarande inte efter snart ett halvår insett att det är något trevligt att fått tillbaka luktsinnet efter att ha lagt cigaretterna på hyllan. De enda lukter jag känner som jag inte kände tidigare är sånt som luktar illa! Jag förföljdes av en vedervärdig stank igår hela vägen från simhallen i luften ute. Luktade verkligen sjö-vatten när det luktar som sämst! Fattar inte var den lukten kom ifrån men trevlig var den inte! Det slutade dock lukta när jag kom hem och det var ju en befrielse faktiskt.

Än så länge har jag dock inte kännt några trevliga lukter som jag inte kände under åren jag rökte utan bara vedervärdiga som jag gärna tänt en cigg för att maskera. Aja förhoppningsvis kommer det snart en del sommarblommor som luktar gott, för den lukten har jag inte känt på många år.

Nu gör jag ytterligare ämnesbyte, det går fort här i idag, tankarna flyger fram i en galen hastighet idag!

Jag har insett att jag har en ny erogen zon, den är säkert supersjälvklar för alla andra men jag har aldrig tidigare haft någon vidare i känsel i dom, nämligen mina läppar! En kyss har tidigare gått rätt obemärkt förbi på mig men den senaste månaden så räcker det med att "rätt" person snuddar vid dom så reagerar min kropp. Jag vet inte om jag kan koppla samman detta med rökstoppet men jag har ju alltid tidigare rökt eller åtminstone varit nikotin-påverkad, vilket ju gjort kroppen avtrubbad och att jag "hela tiden" varit där och petat med en cigg. Om så är fallet att känseln har kommit tillbaka p g a rök-stoppet så har det i a f kommit ut en bra sak ur det hela! Jag har också fått sörståelse för alla som alltid sagt att en kyss är så intim, för de har det verkligen blivit för mig!

Nä nu funderar jag på att låta tankarna få samla ihop sig och se till att fokusera på jobbet så jag får gå hem någon gång i eftermiddag!

Ha en supertrevlig dag allihopa därute som nu orkat läsa igenom hela detta inlägg!

Gillar

Kommentarer

  • 20 apr 2017 10:07

    Ha en trevlig dag, blicken håller jag med om, och det med röka och läppar har jag med hört förut, gäller i hög grad de som snusar med, vet inte hur länge sen du slutade röka, men kan ta ett år ina visa saker luktar rätt, är inte luktsinet som spökar utan hjärna har lärt sig vad det luktar. Hade en flickvän som rökte, och inne hos mig röker man inte och pussa någon som smakade rök var inte intressant så hon slutade. Mat smakad illa för henne så hon trodde den var dålig, så vi var till specialist, han förklarade att det var hjärna som spökade med nya luktsinet det måste lära sig, det tog tid vi åt mycket vitlök och Chile ett tag.

    Grattis till att ha slutat röka, lycka till på alla sätt, man brukar säga att kysser man någon och det pirar i tårna så är det den rätta,

     

Logga in för att skriva en kommentar.