icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Namnnamns blogg

Kalorisnål (Vegetarisk) 103090
Ser fram emot diskussioner om allt ifrån godis till meningen med livet (ibland känns det som om godis är meningen med livet) eftersom det är livet som påverkar åtminstone mitt ätande.
17 januari 2019 13:35
5

Nu har det jäst över!

Igår kväll nådde jag gränsen.
Kilona känns nu igen, under hakan, runt hela mitten, ryggen skär och ilar, orörligheten värker i kroppen.

Det enda paret byxor jag kan ha, har små resårfjun som sticker ut i rumpan.
Än är det bara jag som ser det när jag tittar, men det kommer att bli värre tills jag måste köpa nya byxor - i vilken storlek då?

Från och med idag och till första söndagen i mars, drygt sex veckor, ska jag göra min egen klassiker: "vintervariationerna".

Bära pellets. Göra snöänglar. Åka spark. Gå på body balance. Styrketräna. Funktionell träning. Boxas. Yoga. Åka skidor. Bära ved. Promenera. Jogga. Gå ut med grannens hund.
Koka baljor med soppa. Dippa grönsaker. Dricka smoothies. Äta gröt. Finfika. Njuta av grytor. Mumsa gratänger. Ha picknick - många gånger.
Boka massage, för första gången på fem (5?) år. Klippa mig (nyss gjort). Gå på ansiktsbehandling. Gå på bio. Fota med nya mobilen. Ha pyjamasdagar - många! Vara stilla i naturen. Färga ögonfransarna. Smörja in mig ofta. Köpa hårinpackning. Ha minisemester i Stockholm. Kanske gå på teater. Leta efter ett par stövlar. Köpa en bukett blommor. Kanske orkar jag läsa.

Omväxling förnöjer 💐😴💪👁💇🏼🎿🐩🥕🍛🍰⛄🌲🎭 🥊📸📚 .

Gillar

Kommentarer

 • 17 jan 2019 13:50
  gasten

  Här är det också så att en del är för smått. Men har bara stretchbyxor så de kan jag fortfarande ha. Men värre är det med tunikor och blusar, där har jag fått köpa en del nytt.

  Men hoppas att gå ner så jag kan använda de andra kläderna också.

 • 17 jan 2019 15:55
  Monqi

  Ha ha ha härlig plan du har! laugh Det är skönt när man kommer till insikt och känner ett "jävlar anamma" då brukar det gå bra!

  Gick så bra för mig fram till sommaren 2018, då jag gått ner ca 24 kg sedan jan -17 så med bara ca 7 kg kvar till mål gjorde jag mig av med de flesta tält jag hade kvar i garderoben, hade vägrat att köpa mig något nytt, innan jag tappat rejälj i vikt och närmat mig mål, men då kände jag att nu så släpper jag de gamla tälten och köper lite nya överdelar iaf, och ny bh var ett måste om inte allt skulle trilla ner under kanten ha ha ha!

  Jojo tappade greppet totalt under sommaren å hösten och brakade uppåt igen angry hur tusan kan man va så dum när man kämpat så hårt..
  Hur som helst, nu är jag tillbaka i mig själv igen och kämpar vidare, eftersom de nya topparna sitter alldelles för tight för att jag skall känna mig anständig så får jag inte använda dem förrän jag kommit en bit under 80 igen, och att köpa något nytt i nån större storlek ALDRIG det är ju som att acceptera och tillåta att jag fortsätter uppåt.. 
  Istället så får jag se till att krympa i de kläder som är mindre!!! Vi kämpar på, skam den som ger sig! laughheart

 • 17 jan 2019 19:35
  paloma

  Det låter som du ska ha roligt medan du tappar vikt😉👍

 • 18 jan 2019 17:39
  gittan52

  Lycka till med klassikern wink

 • 20 jan 2019 15:11

  Jag har ett par slitna jeans som är lite för stora som jag har haft kvar och använder när jag är svullen innan/ runt mens. Det tar emot att köpa ett par nya jeans som är lite för stora större delen av månaden, men t.o.m. tonårsdottern tyckte att jag skulle göra det då hon tycket mina gamla var för slitna och på ” fel” ställen. Så nu i reatider slog jag till på ett par jeans för 140 kronor. Visst tar det emot att köpa något i en storlek större, men ibland får välbefinnandet gå före. Inget är väl värre än att vara menssvullen och ha byxor som sitter åt för hårt över magen så man knappt kan böja sig. Jag kan inte ha samma storlek hela månaden, det är bara att inse.

Logga in för att skriva en kommentar.