icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 april 2010 14:33
4

påskens sista dag

Har haft en kanon härlig helg på kolonin utom idag då det snöade på morgonen.
Skönt vara hemma i rusket. Har under snart 2 veckor inte kunnat träna då jag går med pricktest på ryggen och får inte svettas. Men i morgon blir den avläst så då kan jag inte skylle ifrån mig längre. Men lite har jag ju rört på mig iaf. Klippt äppleträden och kört riset i tuggen på kolonin . Ätit mycke ägg och lax med rom CF så har ju inte överdivit med maten iaf.

Sista veckan på jobbet nu som kommer och sen är jag arbetssökande. Skall bli en upplevelse att se vad jag kommer göra iframtiden känner för att sadlaom nu då chansen finns. Frågan är vad man skall bli då man blivit stor.El nääää jag har ju blivit mindre :) 

Kommentarer

 • 5 apr 2010 14:37
  Bgitta
  Vilken härlig inställning du ha. Du kommer inte att gå arbetslös länge, tror jag. Spännande att kunna sadla om. Lycka till
 • 5 apr 2010 16:18
  kentewa
  Man blir aldrig för gammal att prova något nytt. Lycka till
 • 6 apr 2010 21:38
  BirtheX
  Toppen med positivt tänkande och att kunna se till möjligheterna som dyker upp när man blir arbetssökande! Imponerande
 • 9 apr 2010 10:04
  gittan52
  Önskar till all lycka i sökandet!

Logga in för att skriva en kommentar.