icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
20 december 2009 14:44
2

Oj oj oj

Vågen hade stannat, men nu har det gott troll i den. Jisses det står ju + på den nu. Kan bero på alldeles för mycket stress och kolhydrater. Känns även i magen som blåser upp sig till en balong. Kolhydrater är inte bra alls. Men vad gör man det närmar sig jul och saffrans kakan jag gjorde var så god och sen alla mandlarna till Tindra glöggen är så god då man kopplar av en stund innan sov dax på kvällen. Det får bli nya tag efter julhelgen, även om min eftersträvan är en LCHF matjul.

Kommentarer

  • 20 dec 2009 15:01
    gittan52
    Din analys stämmer nog bra, tror jag. Men du kommer säkert igen!
  • 20 dec 2009 18:14
    Gör som jag... tänker mig ett mål som innebär att jag ska hålla vikten över dessa mathelger. Neråt är bonus! Julmat är kanon LCHF!

Logga in för att skriva en kommentar.