icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
1 January 2010 22:19
2

Nytt år 2010

Årets första dag är snart tillända och jag glömde det var min väg dag. Så det får bli i morgon ist. Var jätte duktig i går tycker jag själv. Stod emot alla frestellser nästan. Blev liten konjac till kaffet och torr chanpange vid 24.00 Skall nu börja på ett nytt kapitel i mit liv. Ner några kg till, försöka träna mer ofta än jag gjort 2009. Hittar jag ett nytt jobb är det ju kanon för mellan två jobb är kanke inte så kul att vara. Har jag tur kanske möter jag den stora kärleken med. Hoppas ni alla på MD får ett riktigt Gott Nytt År

Kommentarer

  • 3 Jan 2010 09:50
    gittan52
    Så länge du är mellan 2 jobb så kanske du kan lägga mer tid på träning och matplanering. Den stora kärleken möter man oftast när man inte letar efter den ;)
  • 10 Jan 2010 22:13
    Lycka till med din förändring i livet! Tack för hälsningen i min blogg! //Susanne

Logga in för att skriva en kommentar.