icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 juli 2011 20:19
4

Igår blev en helt fantastisk 24/7 dag.

[KURSIV] Dagen började vått det regnade en hel del, men det av tog. Min 24/7 dag började jag med namnsdags ostomelett och solen började sakteliga titta fram. Min stora farhåga var att det skulle komma mer av det våta men gudarna hade hört min önskan om uppehåll. Mina vänner skulle ju samlas för ett natur/park bröllop nu den 24/7 2011. Solen lyste , prästen ,tärnor ,bestman och alla släcktingar/vänner väntade, så kom då det lyckliga tu. Ikapp med solen strålade detta par som skred fram hand i hand (på 1700 tals vis) över grusgången. In på gräsmattan steg brudgummen med sitt smycke. Ja det var så vackra i sin 1700 tals klädsel (tids typisk för Bellman men modifierad) ståendes under den fantastiska linden vigdes de. Må de leva lyckliga alla sina dagar[/KURSIV] Dagen till deras ära åt jag för första gången sedan 2009 en "vanlig" tårtbit(den var god inte så söt som tur var)

Kommentarer

 • 4 aug 2011 18:46
  Tänk att du är så flitig! Jag är imponerad! uthållig å har karaktär.. För min del blir det en hel del kolhydrater.. inte problem med vikten, kommer aldrig få, men vill forma kroppen till fit.. mycket muskler å mindre fett!!Hur mycket väger du idag? å hur trivs du me din kropp?! Kram
 • 4 aug 2011 18:56
  Trevlig se dig igen. Jag vägde 68,något förra fredagen så får se i morgon. Trivs med kroppen ja om man får bort magen helt skulle vara bra. Men jag har ju fött tvillingar och varit överviktig de sista 20 åren drygt så det kommer ju bli en del skinn över även om jag går ner det sista med. Men tränar på att få mer muskler,är rätt lat med träningen. Den raka magmuskel är uttänjd av barnen och kommer inte bli helt oki igen hur som hälst.. Men hur mår då du nu?
 • 4 aug 2011 19:02
  Kul å höra=) Med mig är det helt ok! Är fruktansvärt trött och ont i huvudet hela dagarna (under ca 3 dagar). Jobbar för mycket å stressar. Försöker lära mig äta LAGOM. Å orkar inte äta LCHF just nu. Även om ja vet att ja gå ner i vikt å blir mer fit. Verkar som att de inte e de viktigaste för mig just nu. Även om ja hemskt gärna vill bli av med några kilon! Ska nu ut å springa... de är så tungt när ja ska iväg. Glad efteråt. Sover gott sen! Kramar på dig!
 • 4 aug 2011 19:18
  Ja du tar det i din takt ocj motion är ju bland det bästa. Sov gott du med då det är dax

Logga in för att skriva en kommentar.