icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 augusti 2009 12:23
3

Hur få motivation

Hur få motivation med motionen Det är ju egentligen inte svårt att motionera, det räcker ju med att ta en cykeltur/promenad regelbundet för att bättra på sin hälsa. Maten ja, man ska ju äta ca var 4de timme. Nu när jag gått hemma har min kropp det tydligen svårare att känna hunger för jag glömmer hela tiden bort att äta. Äter min frukost (som jag inte kan vara utan ostomelett) men sen går hela dagen utan att jag tänker på mat och helt plötsligt är kl 17-18 på kvällen och man står där ashungrig bara för man inte har ätit på hela dagen. (Jo jag dricker vatten hela dagarna) Ev slinker en kopp kaffe ner med 10g smör under dagen men inget annat. Jo jag jobbar på att komma ihåg lunchen. Middagen är oki då är jag hungrig från 0-100 på två röda (akut).Tur att LCHF är en rätt snabblagad livsstil. Ja valkarna på ryggen och magen är ju det som stör mig mest med min övervikt, så jag borde ju vara glad att det börjar synas på det iaf, men måste ju gnälla lite iaf. Suck är trött på mig själv. Hade jag nu inte lyssnat på latmasken så hade det säkert hänt mer, men men bara för att det inte har hänt något på ett par veckor så innebär det ju inte att det är kör. Ja ja det är snart ny vecka och då skall jag hämta min cykel och sätta fart med turerna på den .Just nu är jag för snuvig för att börja med det. Min kondis är helt på 0 nu. Skulle vara trevligt med en cykelkompis här i västra/Sthlm. Ja detta var mitt första Blogginlägg, får se hur flitig jag blir med det. Har ju den Kungliga åkomman Dysleksi i mild form så det är ingen idee ni klagar på stavningen men rätta mig gärna snällt om du vill.

Kommentarer

  • 15 aug 2009 14:30
    Välkommen till bloggvärlden! :-) Men varför ska du äta var fjärde timme? Jag äter när jag är hungrig. Men att du glömmer bort att äta och sen är vrålhungrig låter ju inte som nån hit. Planering, planering... Inte min starka sida heller, men det lönar sig. Lycka till!
  • 16 aug 2009 13:04
    Ett sätt att komma ut och röra på sig: cykla/gå till en affär lite längre bort istället för den närmaste. Då har man ett ärende och får motion på köpet. Att bara röra sig för att röra sig kan vara drygt...
  • 16 aug 2009 13:25
    lingon jag vet men är lite krasslig just nu .Skall sparke igång motionen då jag är frisk igen

Logga in för att skriva en kommentar.