icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 september 2009 07:34

Besök på ny öppnade gymet

I går började jag mitt ny liv. Var till det ny öppnade gymet på St:Eriksgatan de har prova på vecka denna veckan. Jag passade på att prova Afropasset och det var kul men kanske inte riktigt min melodi. Passet var en timme nästan och jag som är så otränad:-)Men jag kom iaf ur sängen nu på morgonen. Sen träffade en kilopraktor som fixade min isiasnärv och höft som var stel ååå jisses jag blev en ny människa. Så nu skall jag försöka gå till gymet minst 2 gånger i veckan till en början iaf. Häng på vet ja. Ja ja jag stavar som en kratta men jag får det för jag och Kungen har samma åkomma. Ha en bra dag nu alla

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.