icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
14 augusti 2013 10:37
4

Tappat kontrollen över min kropp

Gick ner 20 kg under 9 magiska veckor i början på året. Åt pulverdiet rån apoteket och tränade på Itrim. NU har jag under sommaren gått upp 10 kg. Klarade inte att ändra kostvanorna men fortsatt att träna och spela golf. FRÅGA någon som vet om man kan äta pulver flera gånger under året för att få kicken av snabb viktnedgång och sen verkiligen ändra kostvanorna. Jag är inte sugen på LCHF kanske något annat jag kan prova, träningen går som sagt bra men maten.....

Kommentarer

 • 14 aug 2013 10:52
  Maten är A och O - tyvärr :-( Kom igen, det är bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag med maten. Samtidigt skall du gotta dig åt att träningen går bra...
 • 14 aug 2013 12:38
  Chinook
  Det är ju inte så ovanligt att man tappar spåret under sommaren. Jag gick också ner en massa i våras med pulver (itrim) och upp en del under sommaren. Det går jättebra att ta sig tillbaka till det tappade spåret igen. Det gäller verkligen att inte ge upp helt bara för att sommaren gick lite andra vägar. Att ta en snabbkur igen tror jag, som övriga sagt, inte är så bra då det lätt gör att du hamnar i jojo-beteende. Däremot kan du absolut äta blandat. T.ex. två mål pulver och två mål mat varje dag. På det sättet har du hjälp av pulvret och håller nere kalorierna lättare. Och så fortsätta träna förstås. Det tror jag är A och O. Lycka till!
 • 15 aug 2013 13:38
  Tack för råden. Nu har jag köpt Alevos moroot, sötpotatis med chilisoppa 200kcl det blir lunch. Frukost o middag blir lågkalori mat. Om jag blir sugen på kvällen tar jag Modifast choklad pudding 200kcl. Ska försöka ligga på 1500 kcal. Mellis får bli en bar på 200 kcl. Nu kör jag!
 • 19 aug 2013 11:04
  Kitty57
  Så synd att du gått upp i vikt, men du vet att du kan gå ner igen. Jag rekommenderar dig Pauluns böcker. Riktig mat och mättande. Lycka till! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.