icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
3 April 2013 10:32
1

Överviktiga har färre jobb och lägre lön

Är du överviktigt och arbetslös? Är du överviktig och orolig för din lön jämfört med dina smalare kollegor? Tidigare studier genomförda i USA har antytt att viktdiskriminering bland kvinnor. I en andra studie, genomförd av Islands Universitet har visat att det inte bara är i USA som diskriminering är vanligt. Studien på Island visar också en stark korrelation mellan övervikt och lägre anställningsstal, speciellt för kvinnor. Trots att Island det första landet i världen att välja en kvinnlig president! Studien undersökte även [FET]män[/FET] och effekten av deras vikt i arbetslivet. [FET]Där var utfallet omvänt.[/FET] Överviktiga män hade generellt högre anställningsgrad och tjänade även mer, i vissa fall tusentals kronor mer. Frågan är vad resultatet från en liknande studie i Sverige skulle visat.

Kommentarer

  • 3 Apr 2013 10:34
    utter
    Skulle vara intressant att se vilka attityders om låg bakom handlandet.

Logga in för att skriva en kommentar.