icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
12 januari 2015 23:03
1

Ingen motion mindre mat

Slitit av hälsenan ska hoppa på ett ben i 8 veckor. Nu hoppas jag detta ska få mig att ta tag i mitt ätande och minska intaget och äta nyttigt.

Pendlat från 115 ner till 95 sen upp till 115 igen där jag legat en längre tid. 2013 körde jag med pulverdiet i 8 veckor.

Nu gäller det för mig att skapa en mathållning som gör att jag går ner men oxå gör det på ett varaktigt sätt med rätt! mat. Några förslag LCHF känns inte så bra men är öppen för förslag. Hur många kallorier ska jag äta rör mig mest inne och inte så mycket.

Är motiverad men osäker vilken väg jag ska ta. 

Kämpa på därute.

Gillar

Kommentarer

  • 21 januari 2015 14:08
    Kitty57

    Hur går det för dig?

    Rekommenderar Skaldemans böcker om LCHF, eller Kostdoktorn på nätet. Har gjort en nystart idag.

Logga in för att skriva en kommentar.