icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
23 augusti 2013 09:14

Ingen katastrof men batteriet är slut

Vågen funkade inte i morse och jag som är sååå nyfiken på vikten och det helst varje dag. Kanske inte så viktigt att väga sig varje dag hittade detta på nätet. [KURSIV]Viktigt att räkna genomsnittligt över en vecka när det gäller vad du stoppar i dig. Kroppen bränner exempelvis inte 500 kcal fett eller muskler, från sig själv, på en dag, bara för att du äter 500 kcal mindre just den dagen - förlusten blir åtminstone inte långvarig. Kroppen är, i grova drag, konstruerad för att klara av att behålla sin vikt även om matintaget varierar från dag till dag. Ett kontuineligt kaloriunderskott krävs för att minska i vikt, och motsvarande för att öka i vikt. Allt enligt Matkalkyl.[/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.