icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
29 augusti 2013 09:12

Byxorna sitter lösare men vitaminbrist

Har inte vägt mig men det känns... smalar i midjan! Jag skriver upp vad jag äter och nu kollade jag på min matdagbok att jag har brist, ligger under rekomnederat intag av: B9, VITAMIN E, MAGNESIUM OCH JOD undrar om det är bra. Det är räknat sedan 15 augusti. Nu blir det en golf runda och förbränna ca. 2 000 kalorier, härligt. Ha en bra dag, alla!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.