icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.

Visar poster från April 2015

30 april 2015 20:51

Busa med barnbarn

Tänk att vara på Leos Lekland där jag har klättrat, åkt rutschkana, cyklat, busat i bollhav, hoppat studsmatta mm och känt att jag verkligen har orkat. Det är en fantastisk känsla. Det är sånt som motiverar mig att fortsätta att träna. Det är...

Läs mer Kommentera
23 april 2015 22:48
1

Jag är så nöjd

Idag hoppade jag hopprep. Jag har knappt hoppat på sista tiden. Hoppade i förgår och då kändes det jobbigt att hoppa. Idag hoppade jag och det gick hur bra som helst. Nu känner jag mig trött i benen men mycket nöjd.

igår före jag körde till jobbet...

Läs mer Kommentera
13 april 2015 19:31
1

Nu är jag frisk

Idag tränar jag och känner att jag orkar träna igen. Äntligen är orken tillbaka igen efter förkylningen. Det känns verkligen underbart.

Läs mer Kommentera
11 april 2015 20:36

Lätt träning idag

Idag efter jobbet tränade jag. Kände att jag inte orkade så mycket som jag brukar. Jag bestämde mig för att ta det lite lugnare än vanligt. Det kände bra att göra så.

Läs mer Kommentera
9 april 2015 22:14
2

Förkylning gör så jag tar det lugnare

Jag har rört mig ovanligt lite hittills denna vecka. Jag har känt att det bara är dumt att göra allt för stora ansträngningar och riskera att bli mer sjuk än jag är. Så denna vecka lär jag göra bottennotering när det gäller motionskalorier.

Läs mer Kommentera
4 april 2015 11:04
2

Förkyld

Jag har länge haft en förkylning i kroppen. Igår slog den till. Jag är i Västerås och förstår att det beror på luftombyte att förkylningen fick tillfälle att blossa ut. Så nu får jag ta det lugnt. Hade egentligen tänkte jogga idag men vet att...

Läs mer Kommentera
3 april 2015 09:30
2

Årets första joggingtur

Idag sprang jag samma sträcka som ifjol. Det var så härligt att känna att jag orkar springa denna sträcka utan problem. Jag skulle ha kunnat springa längre. All den träning jag har hållit på med i vinter har verkligen gett resultat. 

Läs mer Kommentera