icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
12 maj 2016 08:15

Vill träna 6 dagar i veckan

Sen jag var i Norge är det precis som om jag kommit fram till att jag endast behöver en vilodag i veckan. Jag vill gärna styrketräna 5 dagar i veckan och konditionsträna 6 dagar. Träningen ger mig en sån enorm energi. Det är därför jag inte kan låta bli att planera in träning 6 dagar i veckan. Jag trodde att jag tränade så mycket jag kunde då jag tränade 150 minuter i veckan. Vilket blir 2,5 timme. Jag vet att då jag tidigare tränade mer så blev jag sjuk för att mitt immunförsvar blev sämre. Nu känner jag att det inte alls är för mycket att konditionsträna närmare 300 minuter vilket gör 5 timmar. Det känns så fantastiskt. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.