icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
4 juni 2014 07:38

Viktuppgång

Nu har jag sttått på vågen på morgonen. Den visade att jag har gått upp 0,8 kg. De här 2 sista veckorna har jag inte tränat som jag annars gör cirka 3 ggr i veckan. Jag har promenerat men det är tydligt att det inte räcker. Anledningen till att jag inte har tränat är att jag har varit bortrest. 

Jag har även tillåtit mig själv att äta en glass varje dag. Det är något som jag inte ska göra. Jag märker också att nu när jag inte har tränat så börjar mina tankar snurra kring matintag. En viss fixering vid sånt som är gott. Det är bäst för mig själv att jag idag tränar efter jobbet. Jag måste få slut på min fixering vid godsaker. Annars har jag snart gått upp allt som jag gått ned.

När jag är bortrest så väger jag inte maten utan gissar hur mycket maten väger. Det är tydligt även det att jag förmodligen har trott att maten väger mindre än vad den gör. Det är nog också en anledning till viktuppgången. Det här betyder att jag inte på några villkor får släppa det här. Det är bara att fortsätta på det sätt jag har gjort tidigare. Det är viktigt för mig.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.