icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
10 november 2014 07:54

Viktigt med träning för mig

Jag är så nöjd med mig själv att jag numera lyckas planera in träningen när jag planerar min kommande vecka och verkligen håller mig till min planering. Igår tränade jag på kvällen som jag hade tänkt trots att min storasyster är här i Gällivare och hälsar på. Tidigare hade jag sett till att umgås med henne varje ledig tid. Nu tycker jag att träningen är så viktig att den ska genomföras även om det finns besök här. Det går att göra som jag gjorde igår. Umgås under hela dagen och sen på kvällen träna. Då hinner jag med båda utan att det känns att jag har missat något. 

Det behöver inte vara spikade tider då jag ska träna utan tiden kan alltid ändras. Det viktiga är att träningen blir gjord.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.