icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
7 februari 2016 22:37
14

Vikten över 75 kg

Det är dax att se sanningen i vitögat. Jag har börjat gå upp i vikt. Det värsta av allt är att jag verkar inte bry mig om det. Jag vet vad som kan hända om jag släpper intresset för att hålla vikten. Jag vet att det inte är det jag vill men just nu orkar jag inte bry mig om det. Kram Margitta!

Kommentarer

 • 8 februari 2016 17:13

  Kom igen nu. 75 kg. Det är ju inget jättesteg. Kanalisera sorgen till att hjälpa dig vårda din hälsa. pepp.

 • 7 februari 2016 22:56
  Bella50

  Har det hänt nåt som gör detta ? Hoppas du orkar ta tag i det NU GENAST. 🌹👍

 • 8 februari 2016 06:48
  Jag har under jul och nyår låtit bli att bry mig om min vikt. Unnat mig både det ena och andra. När min arbetskamrat fick en massiv hjärnblödning och sen dog av detta endast 45 år gammal tappade jag fullständigt lusten att bry mig. Det är nog förklaringen. Jag tror att det viktiga är att just sätta ord på det som faktiskt händer och inte blunda för det som är det viktiga. Det är därför jag skrev detta blogginlägg. Jag vet att det blir lättare för mig att återfå focusen om jag säger sanningen. Kram Margitta!
 • 8 februari 2016 07:11
  Bella50

  Bra med analys av orsak och verkan-syndromet.....och inte blir sorgen  lättare att bära om du börjar må dåligt av vikten igen. 

  Det är bra att ha nåt att fokusera på. Hoppas du hittar motivationen igen. 🌹👍

 • 8 februari 2016 07:26
  Tack Bella50!
 • 8 februari 2016 09:19
  mosel

  Försök att hitta något som motiverar dig. Läs din blogg ända från början och tänk på den resa du gjort för att gå ner i vikt. Jag själv hade ju gått ner ca 35 kg och släppte just taget när saker och ting blev jobbigt av olika anledningar och jag gick upp 25 kg igen! Jag vill inte att detta händer dig, det är så jobbigt att stå där igen och knappt förstå hur det hände, att jag släppte ju taget bara ett litet tag? Du är ju så himla duktig, kom igen nu och kämpa på! Du kan! Det är värt det, det är din hälsa och ditt liv det gäller! Hoppa på!!
  (hopprep :)  ) Pepp pepp!!!

 • 8 februari 2016 09:24
  mosel

  Se några tidigare inlägg jag gjort, kanske kan det motivera dig? http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15918590 samt http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15920957

  Pepp pepp!!!

 • 8 februari 2016 16:09
  Tita

  Släpp inte taget nu du som var så duktig med både mat och så bra disciplin med din träning!👍👍👍

  Tusen pepp på dig, kom igen!!

 • 8 februari 2016 20:50
  Bella50

  Vilka bra peppningar du fått. 👏👏

  Hoppas du tänker på din resa och mål. Pepp 🌹👍

 • 8 februari 2016 21:33
  Tack Mosel, Tita, Svalu och Bella50 för era peppningar! Det är verkligen motiverande för mig. Klart jag klarar att gå ner de här kg jag lagt på mig.
 • 8 februari 2016 21:59
  chicha

  Nu tar vi nya tag Margitta!! Du vet ju hur du ska göra!

  Pepp! 💕🌺

  C.

 • 8 februari 2016 22:06
  Tack Chicha! Jo vi vet hur vi ska göra.
 • 9 februari 2016 06:38

  Kommer att gå bra och starkt att du skrev ned dettta och ett första steg att ändra inriktning. Som jag skrivit förut är det en viktresa i sig att hålla sin vikt. Det går bra att gå ned när motivitaionen finns där men sedan vill man kunna leva som vanligt och när händer saker i livet som påverkar känslomässigt men man har kanske inte den beredskap som behövs. Du kommer att hitta din väg som du mår bra och kram.

 • 9 februari 2016 06:55
  Tack Eleganz!

Logga in för att skriva en kommentar.