icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
27 december 2016 11:54
4

Vikten har ökat under jul

Jag har inte brytt mig om att registrera min vikt här eftersom jag har hållit mig på ungefär samma vikt. Nu har jag under julen ökat ganska mycket och jag har bestämt mig för att registrera den vikt jag har på tisdag morgon. Jag tänker följa upp viktkurvan. Det kan vara intressant och se hur den utvecklar sig.

Jag har naturligtvis ätit alldeles för mycket både före och under julen. Jag har ätit en hel del choklad. Jag har haft svårt att låta bli att äta då det har funnits chokladaskar överallt.

Jag har under lång tid klarat av att få till träning som jag verkligen kan vara nöjd med. Nu under närmaste tiden är det dax att ta itu med min kosthållning och få till den på ett tillfredsställande sätt.

Gott Nytt År och Lycka till med era föresatser under 2017.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 27 december 2016 12:27
  gasten

  Önskar dig också ett gott nytt år! 

 • 27 december 2016 12:46

  Gott Nyt år och lycka till, mit mål är fortfarande att nå min vikt i januari men jul och nyår är uppförsbackar.

 • 27 december 2016 16:58
  Arrietty

  Smart att grundlägga träningen ordentligt och sedan ge sig på att få till en bra kostplan - lycka till!

 • 27 december 2016 22:10

  Tack Gasten, Aförut och Arrietty!

  Jag kommer att få till kosten under 2017.

Logga in för att skriva en kommentar.